indta2.0 box

Tryck på bilden för att komma till Tävlingskalendern!

Skyttiaden 2017-2018

Lite information gällande Skyttiaden Småland.

 

Hej på Er alla därute i Småland!

Nu har inbjudan till Skyttiadentävlingen 2017-2018 kommit ut och finns på Svenska Skyttesportförbundets hemsida och inom kort även på Smålands Skyttesportförbunds hemsida.

Det är inga speciella nyheter denna gången utan vi gör som förra säsongen, man beställer dekaler och märken till föreningsomgången och zonfinalerna från sin zonansvarige:

 

Kalmar Norra: Erling Åberg, Mob: 070-2828507, Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kalmar Södra: Anders Magnusson, Mob: 070-5784489, Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kronoberg: Bertil Lydén, Mob: 070-5250356, Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jönköping: Lars Bergdahl, Mob: 070-6302053, Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill man även ha diplom till sin föreningsomgång så skriver man ut dessa från hemsidan, då kan man själv välja vilken papperskvalitet man vill ha.

 

Direkt efter att zonfinalerna är avgjorda vill jag ha en resultatlista där man har decimaltolkat de fyrtio skotten i samtliga klasser.

De fem bästa skyttarna i varje klass i zonfinalerna är direktkvalificerade till distriktsfinalen och sedan tar jag ut fem extra skyttar i varje klass som också får delta i distriktsfinalen. Så fort jag har sammanställt listan över kvalificerade skyttar kommer den att läggas ut på smålandssidan så att alla kan se vilka som får vara med.

Precis som förra säsongen får varje förening och arrangör av zonfinal så småningom en faktura från vår kassör som man kan betala mot. Märkena kostar som tidigare 15:-st, dekalerna är gratis.

En nyhet för i år gällande märkena är att vi får returnera eventuella överblivna märken, jag vill alltså ha tillbaka dem från de zonansvariga senast 25/1 2018 så att jag kan returnera dem till tävlingsledningen i början på februari. Vi behöver alltså inte betala för överskjutande antal märken om vi sköter returen.

 

Distriktsfinalen för Småland kommer att avgöras i Alvesta den 13/1-2018 och regionfinalen för region syd skjuter vi någonstans i Skåne den 3/2-2018.

 

Föreningarna skall på samma sätt som ifjol rapportera till tävlingsledningen hur många pojkar och flickor som deltagit i föreningsomgången och hur fördelningen i de olika klasserna har sett ut. Detta gör man enkelt via Marks Skyttecenters hemsida  http://www.marksskyttecenter.se under fliken som heter Skyttiaden. Denna rapportering ska vara gjord senast 31/12 2017.

Rune Andersson, Skyttiadenansvarig Småland!