indta2.0 box

Tryck på bilden för att komma till Tävlingskalendern!

Triss i tjejer!

Triss i tjejer har tävlat på Sweden Grand Prix sportskytte korthåll

Sweden Grand Prix är en tävling som har tre deltävlingar som skjutits i Sävsjö, Trollhättan och Eskilstuna under våren och sommaren som sedan följs av en final.

Under lördagen sköts finalen på Stockkumla skjutbana i Västerås. Från vår region deltog Gabriella Johansson, Gullabo skf i damklassen, Louise Rosell, Algutsrum skf och Mathilda Hjelm, Gullabo skf i damjuniorklassen. Gabriella och Louise segrade i totala GP sammanställningen av 60 skott ligg, 50 meter i respektive klass, de vann ett resebidrag på 5000kr från Svenska skyttesportförbundet att användas för kommande internationell tävling. Mathilda kom på placering tre i totala sammanställningen i damjuniorklassen.

På söndagen sköts det ställningsskytte, 3 x 20 skott, (knä, ligg och stå). Efter skyttet i den totala sammanräkningen i Sweden GP blev Gabriella Johansson Gullabo skf tvåa i damklassen, Louise Rosell Algustrum skf slutade trea och Mathilda Hjelm Gullabo skf slutade fyra i damjuniorklassen. Dagen avslutades med finalskytte i de båda klasserna. Gabriella kom på en andra plats, Mathilda kom trea och Louise fyra. I den totala GP tabellen för finalskytte 3 x 20 kom Mathilda på plac.3 och Louise på plac.4 i damjuniorklassen och Gabriella kom på plac.4 i damklassen.

2017-08-13 16.08.19

Foto: eget

Info om resultatlistan i Stockkumla    http://results.sius.com/Mobile/Mobile_Events.aspx?Championship=8ecf6538-7feb-48c6-85cf-247e37ef0556

info om Sweden GP

http://gevar.skyttesport.se/Tavlingsverksamhet/Inbjudningarsarskildatavlingar/Sport/SwedenGP/